Asmens duomenų apsauga

Įsigydami iš mūsų produktus pateikėte tam tikrus savo asmens duomenis, įskaitant:

  • vardą ir pavardę
  • adresą
  • el. pašto adresą
  • telefono numerį
  • mokėjimo informaciją

Minėti asmens duomenys kaupiami jūsų pirkimo užsakymo vykdymo tikslais. Šią informaciją mes saugome tam tikrą nustatytą laiką tam, kad būtų užtikrintas tinkamas užsakymo vykdymas. Kai informacija / asmens duomenys tampa nereikalingi, mes nedelsiant juos pašaliname iš savo sistemos.

Tinkamam užsakymo pristatymui užtikrinti jūsų vardas ir pavardė, adresas, telefono numeris bei el. pašto adresas bus pateiktas mūsų krovinių gabenimo kompanijai.

Sutikimas naudoti ir saugoti jūsų asmens duomenis

Jei pažymėjote langelį „Taip, noriu gauti naujienlaiškius“, informacija apie jūsų el. pašto adresą bei pirkimo/registracijos duomenys bus kaupiami tiek laiko, kiek yra reikalinga jų tvarkymo tikslams pasiekti. Jūsų duomenys saugomi iki tol, kol neišsiregistruosite arba neinformuosite mūsų apie tai, kad naujienlaiškių gauti nepageidaujate.

Turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą. Tai galite padaryti paspausdami atitinkamą nuorodą mūsų siunčiamų naujienlaiškių apačioje arba informuodami mus apie tai susisiekę tiesiogiai.

Privatumo politika

Nepriklausomai nuo to, ar asmeninė informacija yra tvarkoma užsakymų vykdymo tikslais ar jūsų sutikimo pagrindu, visi jūsų asmens duomenys bus tvarkomi saugiai, užtikrinant jų konfidencialumą bei laikantis asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų, įskaitant Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą ir Duomenų apsaugos įstatymą.

Jūsų pateikta informacija bus naudojama tik tiek, kiek reikalinga jos tvarkymo tikslams pasiekti, ir bus pašalinta iš sistemų poreikiui pasibaigus. Mes naudojamės trečiųjų asmenų paslaugomis jūsų mokėjimo informacijai apdoroti bei vykdome užsakymus naudodamiesi ryšių su klientais valdymo (CRM) sistema. Esame sudarę duomenų tvarkymo sutartis su šiais paslaugų (duomenų) teikėjais ir užtikriname, kad jie taip pat laikysis visų reikalavimų, taikomų jūsų asmens duomenų apsaugos atžvilgu.

Asmens duomenų papildymas, taisymas, perdavimas ir sunaikinimas

Norėdami sužinoti, kokius asmens duomenis mes tvarkome, galite bet kuriuo metu kreiptis į mus šiais kontaktais:

Australian Bodycare

Reg. Nr. 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerg

Tel.: 50483037

El. paštas: mbm@australian-bodycare.com

 

Jeigu pastebėjote, kad informacija, kurią suteikėte mums, yra neteisinga, informuokite mus ir mes nedelsdami ją ištaisysime. Jūs turite prieigos teisę prie visų savo duomenų, kuriuos mes saugome įvairia forma. Jei pageidaujate pakeisti ar perduoti asmens duomenis, informuokite mus pirmiau nurodytu elektroninio pašto adresu.

Pirmiau nurodytu elektroninio pašto adresu taip pat galite kreiptis ir tuo atveju, jeigu nepageidaujate, kad jūsų asmens duomenys būtų toliau tvarkomi, arba norite apriboti tokių duomenų tvarkymą.

Jūsų asmens duomenys (išskyrus el. pašto adresą) ir kita susijusi informacija, kurią suteikėte mums paslaugų teikimo tikslais, ištrinama per 6 mėnesius nuo mūsų produktų pristatymo/paslaugų suteikimo momento.

Jei norite atšaukti sutikimą dėl el. pašto informacijos naudojimo (siunčiant jums naujienlaiškius ir kitus pasiūlymus), bet kuriuo metu galite atšaukti prenumeratą, paspausdami atitinkamą nuorodą bet kuriame naujienlaiškyje. Skundus dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo galite pateikti duomenų priežiūros institucijai adresu:

Borgergade 28.5,

1300 Kopenhaga,

Tel.: 33 19 32 00

El. paštas: dt@datatilsynet.dk.

 

SLAPUKŲ POLITIKA

Kontaktinė informacija

Australian Bodycare

Reg. Nr. 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerg

Tel.: 50483037

El. paštas: mbm@australian-bodycare.com

Įžanginė dalis – svetainės lankytojams

Australian Bodycare slapukus savo svetainėje naudoja siekdama pagerinti jūsų naršymo kokybę.

Slapukai yra informacijos elementai, kurių veikimą gana sudėtinga paaiškinti, tačiau šie elementai yra lyg nedidelės „programos“, kurios suteikia informacijos apie jūsų veiklą svetainėje. Mes naudojame slapukus tam, kad sužinoti apsilankymų mūsų svetainėje skaičių bei vidinius puslapius, kuriuose buvo lankytasi, kaupdami informaciją tam, kad galėtume vartotojams užtikrinti geriausią naršymo kokybę, nes yra daugybė būdų, leidžiančių panaudoti slapukų surinktą informaciją svetainei tobulinti.

Mes renkame duomenis iš svetainės ir tais atvejais, kai lankytojas užpildo kontaktinę formą, išsaugodami informaciją tam, kad ją būtų galima panaudoti, pavyzdžiui, atsiliepiant į vartotojų užklausas.

2018 m. gegužės 25 d. įsigaliojo bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR), ir mes dėsime visas pastangas, kad būtų užtikrintas jo reikalavimų atitikimas, o jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tik tokia apimtimi, dėl kurios buvo gautas jūsų sutikimas.

Toliau kiek įmanoma aiškiau pateikiame informaciją apie tai, kaip renkami ir naudojami jūsų asmens duomenys.

Norime pabrėžti, kad bet kuriuo metu galite susisiekti su mumis ir užduoti jums rūpimus klausimus dėl slapukų ir privatumo politikos.

Kokie duomenys renkami?

Mes renkami tik tuos duomenis, kurių atžvilgiu buvo gautas jūsų sutikimas apsilankant mūsų svetainėje.

Tokie duomenys gali apimti:

  • asmens duomenis, t.y. duomenis, kurie gali būti naudojami jūsų identifikavimui. Tai gali būti jūsų vardas ir pavardė, elektroninio pašto adresas ar telefono numeris;
  • kitą informaciją, tokią kaip įmonės pavadinimas, sritis, kurioje dirbate, arba apsilankymui svetainėje naudota naršyklė;
  • nerenkame neskelbtinų duomenų, tokių kaip jūsų pažiūros, religiniai įsitikinimai, rasė ar etninė kilmė ir pan. Tokių duomenų prireikus, mes bet kuriuo atveju iš anksto kreipsimės į jus prašydami atitinkamo jūsų sutikimo.

Kaip renkami duomenys?

Jūsų duomenys renkami dviem būdais – tiesiogiai ir netiesiogiai.

Tiesioginės prieigos prie jūsų duomenų pavyzdžiai:

  • jums užpildant formą svetainėje (nepriklausomai nuo to, ar duomenys bus saugomi ribotą laikotarpį),
  • raštu susisiekus su mumis elektroniniu paštu, tinklinėje pokalbių sistemoje ar paštu,
  • atsakant į mūsų siunčiamų apklausų ir anketų klausimus.

Netiesiogiai ir automatiškai duomenys renkami jums apsilankius svetainėje. Pirmą kartą apsilankius mūsų svetainėje, kaip ir daugelyje kitų svetainių, lankytojų prašoma pažymėti savo sutikimą, kad naršyklėje būtų naudojami slapukai. Slapukai padeda rinkti duomenis apie jūsų veiklą svetainėje ir paslaugas. Duomenys, kuriuos renka šie slapukai, gali būti:

  • skaitmeniniai srauto duomenys,
  • vieta,
  • naršyklė

ir daugybė kitų duomenų, kurių pagalba asmens identifikuoti neįmanoma. Šie duomenys padeda mums nustatyti, kiek lankytojų tam tikru metu lankosi mūsų svetainėje, kiek žmonių su mumis susisiekė ir kiek jų įsigijo prekes. Tokie duomenys yra kaupiami statistiniais tikslais.

Pagal šiuos duomenis asmenų identifikuoti nėra įmanoma, o patys duomenys automatiškai perduodami programai „Google Analytics“, apie kurią daugiau galite skaityti paspaudę šią nuorodą Google Analytics.

Jei norite sužinoti, kokius slapukus mes (ir kiti) naudojame, atskirų naršyklių informaciją galite rasti paspaudę šią nuorodą Manage Cookies.

Jei norite sužinoti, kokie slapukai naudojami dažniausiai, daugiau informacijos šiuo klausimu rasite danskemedier.dk

Kodėl ir kaip mes naudojame surinktą informaciją?

Jūsų duomenys gali būti renkami dėl daugybės priežasčių, taikant įvairius duomenų naudojimo būdus. Toliau pateikiami dažniausių duomenų rinkimo priežasčių ir naudojimo būdų pavyzdžiai:

  • geresnės naršymo mūsų svetainėje kokybės užtikrinimas: galime stebėti jūsų naršymo svetainėje įpročius tam, kad ateityje atliktume atitinkamas korekcijas, leisiančias lengviau rasti tai, ko ieškote;
  • reklaminės informacijos apie atskirus mūsų gaminamus produktus teikimas ateityje ar kitose platformose, nustojant siųsti reklaminę medžiagą, jei jūs jau įsigijote reklamuojamą produktą;
  • atsiliepimai į jūsų užklausas;
  • statistikos apie tai, kiek lankytojų apsilanko svetainėje per dieną, mėnesį ar metu, kaupimas.

Yra ir daugiau priežasčių, dėl kurių kaupiami jūsų asmens duomenys, ir visos jos iš esmės yra skirtos gerinti mūsų veiklą siekiant užtikrinti klientų ir svetainės lankytojų naršymo kokybę.

Prieiga prie asmens duomenų bei jų koregavimas ir pašalinimas

Bet kuriuo metu galite susisiekti su mumis bei sužinoti, kokius duomenis apie jus esame sukaupę, ir prašyti juos ištrinti jums pageidaujant.

Siekdami užtikrinti veiklos skaidrumą pateikėme išsamią informaciją apie asmens duomenų rinkimą mūsų svetainėje ir tikimės, kad ši informacija pakankamai aiškiai atskleidžia, kodėl, kaip ir kada naudojami mūsų renkami asmens duomenys.

Užtikriname, kad jūsų duomenys tvarkomi saugiai bei atsakingai ir nebus parduodami, teikiami ar kitaip be teisėto pagrindo perduodami tretiesiems asmenims.