Personas datu apstrāde – līguma pamatnosacījumi

Noformējot mūsu produktu pirkumu, esat ievadījuši vairākus personas datus, tostarp:

  • savu vārdu un uzvārdu;
  • savu adresi;
  • savu e-pasta adresi;
  • savu tālruņa numuru;
  • informāciju par savu maksājumu.

Minētie personas dati ir apkopoti, lai apstrādātu jūsu pirkumu, jo tie mums ir nepieciešami darījuma noformēšanai. Šo informāciju glabāsim ierobežotu laiku, lai nodrošinātu darījuma atbilstošu norisi. Tiklīdz informācija/personas dati vairs nebūs nepieciešami, tie no mūsu sistēmas tiks dzēsti.

Ja jūsu pasūtījums būs jāpiegādā, informāciju par jūsu vārdu, uzvārdu, adresi, tālruņa numuru un e-pasta adresi nosūtīsim pārvadājumu uzņēmumam, kas piegādās jūsu pirkumus.

Piekrišana lietot un glabāt jūsu personas datus

Ja esat ielikuši zīmi lodziņā „Jā, es vēlētos saņemt informāciju par jaunumiem”, reģistrēsim un saglabāsim jūsu e-pasta adresi un informāciju par jūsu pirkumu/reģistrāciju līdz brīdim, kad dati vairs nebūs nepieciešami. Vienlaikus turpināsim glabāt šos datus, līdz atteiksieties no abonēšanas vai informēsiet mūs, ka vairs nevēlaties saņemt no mums e-pasta sūtījumus.

Savu piekrišanu varat atsaukt jebkurā brīdī. To varat izdarīt, uzklikšķinot uz saites „Atteikties no parakstīšanās” saņemtās e-pasta vēstules apakšdaļā vai sazinoties ar mums tieši, lai informētu, ka vairs nevēlaties saņemt no mums informāciju par jaunumiem.

Privātuma noteikumi

Neatkarīgi no tā, vai apstrādāsim jūsu personas datus darījuma veikšanai vai tikai pamatojoties uz jūsu piekrišanu, jūsu datus vienmēr apstrādāsim droši un konfidenciāli atbilstoši piemērojamajiem tiesību aktiem par privātumu, tostarp, personas datu aizsardzības regulai un datu aizsardzības likumam.

Jūsu informācija tiks lietota tikai tam mērķim, kuram tā tika apkopota, un tiks dzēsta, kad šis mērķis būs īstenots vai vairs nebūs atbilstošs. Trešās puses pakalpojumus jūsu maksājuma informācijas apstrādei un pirkuma pārvaldībai izmantosim, lietojot mūsu CRM (klientu informācijas apstrādes) sistēmu. Esam noslēguši datu apstrādes līgumus ar šiem datu sniedzējiem un garantējam, ka tie atbilst jūsu personas datu aizsardzības noteikumiem.

Jūsu personas datu pievienošana, labošana, pārsūtīšana un dzēšana.

Lai uzzinātu, kādus personas datus glabājam, vienmēr varat ar mums sazināties. Kontaktinformācija saziņai:

Australian Bodycare

PVN maksātāja reģistrācijas (CVR) numurs: 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerga (Vissenbjerg)

Tālr.: 50483037

E-pasts: mbm@australian-bodycare.com

 

Ja informācijā par jums ir kāda kļūda, jebkurā brīdī varat mums lūgt to labot, jo jums vienmēr ir tiesības piekļūt mūsu rīcībā esošajai informācijai vispārīgā (datu pārsūtīšanas) formātā. Ja vēlaties mainīt vai pārsūtīt savus datus, lūdzu, rakstiet mums uz iepriekš minēto e-pasta adresi.

Ja nevēlaties, lai turpinām jūsu datu apstrādi, vai vēlaties ierobežot savu personas datu apstrādi, varat sūtīt pieprasījumu uz iepriekš minēto e-pasta adresi.

Jūsu personas dati (izņemot jūsu e-pasta adresi), tostarp cita saistītā informācija – ja esat piekritis(-usi), ka to glabājam, lai varētu nodrošināt jums pakalpojumu, – tiks dzēsta sešus mēnešus pēc datuma, kad būsiet saņēmis(-usi) savu produktu/pakalpojumu.

Ja vēlaties, varat jebkurā brīdī atsaukt savu piekrišanu jūsu e-pasta adreses lietošanai (ko izmantojam, lai jums nosūtītu informāciju par jaunumiem un citus ar to saistītos piedāvājumus), uzklikšķinot uz atteikšanās saites jebkurā no e-pasta sūtījumiem par jaunumiem vai tai pieslēdzoties. Ja vēlaties sūdzēties par veidu, kā rīkojamies ar jūsu personas datiem, varat sazināties ar Datu inspekciju:

Borgergade 28.5,

1300 Kopenhāgena (Copenhagen)

Tālr.: 33 19 32 00

E-pasts: dt@datatilsynet.dk.

NOTEIKUMI PAR SĪKDATNĒM

Kontaktinformācija

Australian Bodycare

PVN maksātāja reģistrācijas (CVR) numurs: 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerga (Vissenbjerg)

Tālr.: 50483037

E-pasts: mbm@australian-bodycare.com

 

Ievads – mājaslapas apmeklētājiem

Lai uzlabotu un atvieglotu jūsu darbošanos tiešsaistē, uzņēmuma Australian Bodycare tīmekļa vietnē izmantojam sīkdatnes.

Sīkdatnes ir grūti izskaidrojams termins, bet pamatā tās ir nelielas programmas, kas apkopo datus par jūsu uzvedību konkrētā tīmekļa vietnē. Kopā ar citām funkcijām tās lietojam, lai novērtētu mūsu mājaslapas apmeklējumu skaitu un redzētu, kuras lapas ir skatītas, šo informāciju izmantojot lietotāju pieredzes uzlabošanai. Tīmekļa vietnes uzlabošanai sīkfailu datus varat izmantot vairākos veidos.

Turklāt mūsu tīmekļa vietnes datus apkopojam arī, ja, piemēram, esat aizpildījis(-usi) kontaktinformācijas veidlapu. Šos datus saglabājam tādā veidā, lai tos varētu atbilstoši lietot, piemēram, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumiem.

Vispārējā datu aizsardzības regula (VDAR)/personas datu aizsardzības noteikumi stājās spēkā 2018. gada 25. maijā, un darām visu iespējamo, lai tos izpildītu un nodrošinātu, ka jūsu dati tiek izmantoti tikai atbilstoši jūsu piekrišanai.

Turpmākajā izklāstā esam cik vien iespējams pārskatāmi aprakstījuši, kā apkopojam jūsu datus un kā tos lietojam.

Būtiska ir sapratne, ka esat laipni aicināts(-a) jebkurā brīdī mums rakstīt un jautāt par mūsu sīkdatnēm un privātuma noteikumiem.

Kādus datus apkopojam?

Apkopojam tikai tos datus, par kuriem, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, esat devuši savu piekrišanu.

Iespējams, lūgsim jums:

  • „Personas datus” – tie ir definēti kā dati, ko var lietot, lai jūs atpazītu, vai kas var būt unikāli jums. Tie var būt: jūsu vārds, e-pasta adrese vai tālruņa numurs.
  • „Cita informācija” – tas var būt jūsu uzņēmuma nosaukums, nozare, kurā strādājat, vai tīmekļa pārlūkprogramma, ko izmantojat, lai apmeklētu mūsu tīmekļa vietni.
  • Mēs neapkopojam „sensitīvus datus”. Tie ir dati par jūsu personisko attieksmi, reliģisko piederību, rasi, tautību u.c. Ja mums būs jāievāc sensitīvi dati par jums, pirms datu apkopošanas vienmēr pievērsīsim tam jūsu uzmanību un lūgsim jūsu piekrišanu.

Kā iegūstam šos datus?

Datus no jums iegūstam divos atšķirīgos veidos – tieši un netieši.

Tiešas piekļuves jūsu datiem piemēri:

  • aizpildot veidlapu mūsu tīmekļa vietnē (neatkarīgi no tā, vai dati tiks glabāti ierobežotu laiku);
  • rakstiska saziņa ar mums, lietojot e-pastu, tiešsaistes tērzētavu vai ievietojot ziņu;
  • atbildes uz aptaujām un anketām, ko esam nosūtījuši.

Datu apkopošanu netieši un automātiski veicam, kad apmeklējat mūsu tīmekļa vietni. Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni (un citas vietnes) pirmo reizi, piekritāt lietot sīkdatnes. Šīs sīkdatnes palīdz apkopot datus par jūsu gaitām mūsu tīmekļa vietnē un izmantotajiem pakalpojumiem. Piemēri par datiem, ko apkopo šīs sīkdatnes:

  • informācija par plūsmu (digitāli);
  • vieta;
  • pārlūks.

Un daudzi citi dati, ko nevar izmantot, lai jūs identificētu kā personu. Šī informācija mums palīdz novērtēt, cik mūsu tīmekļa vietnē ir bijuši apmeklētāji, cik cilvēku ir sazinājušies ar mums un cik ir veikuši pirkumus. Šos datus glabājam statistikai.

Lietojot šos datus, nevaram atpazīt konkrētus cilvēkus, un tie automātiski tiek nosūtīti tikai uz programmu „Google Analytics”, par kuru vairāk varat izlasīt šeit: Google Analytics.

Ja pieprasāt pārskatu par to, kuras sīkdatnes mēs (un citi) lietojam, šeit varat atrast dažādu pārlūkprogrammu ceļvežus: Sīkdatņu pārvaldība.

Vairāk par to, kuras sīkdatnes tiek bieži lietotas, varat uzzināt danskemedier.dk

Kāpēc/kā lietojam apkopoto informāciju?

Datus apkopojam daudzu iemeslu dēļ, un tos lietojam dažādos veidos. Turpmāk esam izklāstījuši izplatītākos cēloņus un veidus.

  • Labākas pieredzes radīšana mūsu tīmekļa vietnē. Pētām, kā pārvietojaties mūsu tīmekļa vietnē, lai varētu to atjaunināt un jūs varētu vieglāk atrast nepieciešamo.
  • Cenšamies atrast veidu, kā turpmāk vai citās platformās/plašsaziņas līdzekļos parādīt jums reklāmas materiālus par kādu produktu. Tādā veidā varam izņemt no jums nosūtāmajiem reklāmas materiāliem informāciju par produktu, ko jau esat iegādājies(-usies).
  • Lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu, ko esat mums nosūtījis(-usi).
  • Lai zinātu, cik apmeklētāju ir bijis mūsu tīmekļa vietnē dienā, mēnesī vai gadā.

Jūsu datu apkopošanas iemesli ir daudzi, un patiesībā tie visi ir vērsti uz mūsu uzņēmējdarbības uzlabošanu. Šos datus izmantojam, lai uzlabotu mūsu pircēju un tīmekļa vietnes apmeklētāju pieredzi.

Piekļuve jūsu personas datiem, to rediģēšana un dzēšana

Vienmēr esat laipni aicināts(-a) ar mums sazināties, lai uzzinātu, kādus datus par jums glabājam, un tos dzēstu, ja vēlēsieties.

Esam visu sīki izskaidrojuši, nodrošinot pārskatāmību par datiem, ko vācam mūsu tīmekļa vietnē, un ceram, ka esat guvuši labu ieskatu par to, kāpēc, kā un kad lietojam šos datus.

Par jūsu datiem rūpēsimies un tos nekad nenodosim citiem, kā arī nepārdosim tos.