De verwerking van Persoonsgegevens – Contractoverzicht

In verband met uw aankoop heeft u een aantal persoonsgegevens ingevoerd, waaronder:

  • Uw naam
  • Uw adres
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw betaalgegevens

Deze persoonsgegevens zijn verzameld voor de verwerking van uw aankoop. We hebben ze nodig om ons deel van de transactie uit te voeren. We bewaren deze informatie gedurende een bepaalde periode om er voor te zorgen dat de transactie goed verloopt. Zodra deze persoonsgegevens niet meer nodig zijn, worden deze uit ons systeem verwijderd.

Als uw bestelling moet worden afgeleverd, worden uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar ons transportbedrijf gestuurd voor de verzending van uw aankopen.

Toestemming om Uw Persoonsgegevens te Gebruiken en Op te slaan

Als u het vakje “Ja, ik wil ik graag nieuwsbrieven ontvangen,” hebt aangekruist, zullen we uw e-mailadres en de gegevens van uw aankoop en/of registratie bewaren totdat de gegevens niet meer nodig zijn. In de tussentijd houden we deze gegevens in ons systeem totdat u zich afmeldt of ons laat weten dat u geen e-mails meer van ons wilt ontvangen.

U kunt uw toestemming altijd intrekken. U kunt dit doen door op de afmeldlink onder aan onze e-mails te klikken, of door rechtstreeks contact met ons op te nemen om ons te laten weten dat u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.

Privacybeleid

Ongeacht of we uw persoonsgegevens verwerken voor een aankoop of transactie of alleen op basis van uw toestemming, we zullen uw gegevens altijd veilig en vertrouwelijk verwerken, in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Wet bescherming persoonsgegevens.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verzameld en worden verwijderd wanneer dit doel is bereikt of niet meer relevant is.Wij maken gebruik van een derde partij om uw betaalgegevens te verwerken en uw aankopen te beheren met behulp van ons CRM-systeem. Wij hebben met deze dataproviders overeenkomsten met betrekking tot de gegevensverwerking afgesloten en we garanderen dat zij voldoen aan de van toepassing zijnde regels voor de bescherming van uw persoonsgegevens.

Het Toevoegen, Corrigeren, Overbrengen en Verwijderen van uw persoonsgegevens

U kunt altijd contact met ons opnemen om te informeren welke persoonsgegevens we hebben. Dit kunt u doen door contact op te nemen met:

Australian Bodycare

KVK nr.: 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerg

Tel.: 50483037

E-mail: mbm@australian-bodycare.com

Als onze gegevens niet kloppen, kunt u altijd vragen om de gegevens te laten corrigeren. U heeft ook altijd het recht om toegang te krijgen tot de gegevens die we bewaren in een gangbaar bestandsformaat (gegevensoverdracht). Als u uw gegevens wilt wijzigen of overdragen, dan kunt u dat schriftelijk doen via het bovenstaande e-mailadres.

Als u niet langer wilt dat wij uw persoonsgegevens verwerken of u wilt de verwerking van uw persoonsgegevens beperken, dan kunt u ons ook een verzoek naar het bovengenoemde e-mailadres sturen.

Uw persoonsgegevens (met uitzondering van uw e-mailadres), inclusief andere relevante informatie, worden 6 maanden na ontvangst van uw product en/of dienst verwijderd als u hebt ingestemd dat wij deze gegevens in ruil voor onze service bewaard hebben.

Als u uw toestemming voor het verwerken van uw e-mailadres (dat wij gebruiken om u onze nieuwsbrief en andere relevante aanbiedingen te sturen) wilt intrekken, kunt u dit altijd doen door op de afmeldlink in een van de e-mails met nieuwsbrieven te klikken. Als u een klacht wilt indienen over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u dit doen door contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens:

Borgergade 28.5,

1300 Kopenhagen,

Tel.: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk.

COOKIEBELEID

Contactgegevens

Australian Bodycare

KVK nr.: 34226261

Trævænget 14

5492 – Vissenbjerg

Tel.: 50483037

E-mail: mbm@australian-bodycare.com

Inleiding – Voor Webbezoekers

Bij Australian Bodycare gebruiken we cookies op onze website om uw online-ervaring te verbeteren en eenvoudiger te maken.

Cookies is een term die lastig te omschrijven is, maar in feite zijn het kleine ‘programma’s’ die gegevens over uw gedrag uit een bepaalde website filteren. We gebruiken ze o.a. om te zien hoeveel mensen onze website bezoeken en welke pagina’s worden bezocht; dit wordt gebruikt om de online-ervaring te verbeteren.Er zijn veel manieren waarop je de gegevens uit cookies kunt gebruiken om een website te verbeteren.

Verder verzamelen we ook gegevens van onze website, bijvoorbeeld wanneer u een contactformulier invult. We bewaren deze gegevens zodat ze op de juiste manier gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld voor het beantwoorden van uw vragen.

De AVG/Algemene Verordening Gegevensbescherming is op 25 mei 2018 ingegaan en we zullen onze uiterste best doen om hieraan te voldoen en ervoor te zorgen dat uw gegevens alleen gebruikt worden voor de zaken waarvoor u toestemming heeft gegeven.

Hieronder hebben we zo duidelijk mogelijk uiteengezet hoe we uw gegevens verzamelen en hoe we deze gebruiken.

U kunt ons altijd schrijven als u vragen over ons cookie- en privacybeleid heeft.

Welke Gegevens Verzamelen We?

We verzamelen alleen de gegevens die u ons geeft wanneer u onze website bezoekt.

We kunnen u vragen stellen over:

  • “Persoonsgegevens” – dit zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u als individu te identificeren, d.w.z. gegevens die u uniek maken. Bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres of telefoonnummer.
  •  “Overige informatie” – Dit kan uw bedrijfsnaam zijn, de branche waarin u werkt of de webbrowser die u hebt gebruikt om onze website te bezoeken.
  • We verzamelen geen “Gevoelige Gegevens.”Dit zijn gegevens over uw persoonlijke voorkeuren, religieuze overtuigingen, ras of etniciteit etc. Als we gevoelige gegevens over u zouden willen verzamelen, zouden we u altijd eerst op de hoogte stellen en uw toestemming vragen voordat we de gegevens verzamelen.

De Website bevat twee soorten cookies die hieronder beschreven worden: Bekijk de lijst hier

Hoe Verzamelen We Deze Gegevens?

We verzamelen op twee verschillende manieren gegevens over u, direct en indirect.

Voorbeelden van een directe toegang tot uw gegevens zijn:

  • Als u een formulier op onze website invult (ongeacht of de gegevens gedurende een bepaalde periode bewaard worden).
  • Via schriftelijke communicatie met ons: e-mail, online chatten of post.
  • Antwoorden op enquêtes en vragenlijsten die door ons verstuurd zijn.

We verzamelen gegevens indirect en automatisch wanneer u onze website bezoekt. De eerste keer dat u onze website (en vele andere websites) bezocht, hebt u ingestemd met het gebruik van cookies. Deze cookies helpen ons met het verzamelen van gegevens over uw online ervaring en de waardering van onze dienstverlening.Voorbeelden van gegevens die deze cookies verzamelen zijn:

  • Verkeersgegevens (digitaal)
  • Locatie
  • Browser

En vele andere details die niet kunnen worden gebruikt om u als persoon te identificeren. Deze gegevens worden gebruikt om bij te houden hoeveel bezoekers we op onze website hebben, hoeveel mensen contact met ons hebben opgenomen en hoeveel mensen een aankoop hebben gedaan. Deze gegevens worden in statistieken opgeslagen.

Met deze gegevens kunnen we geen personen identificeren en ze zullen automatisch worden overgebracht naar slechts één programma, genaamd “Google Analytics,” waarover u hier meer kunt lezen: Google Analytics.

Als u ooit een overzicht wilt hebben van de cookies die wij (en anderen) gebruiken, dan kunt u hier de handleidingen voor de verschillende browsers vinden: Cookies Beheren.

Als u wilt weten welke cookies vaak worden gebruikt, kijk dan op danskemedier.dk

Waarom/Hoe Gebruiken We de Gegevens die We Verzamelen?

Er kunnen vele redenen zijn voor het verzamelen van uw gegevens en vele manieren waarop we deze gebruiken. Hieronder vindt u de meest voorkomende redenen en manieren.

  • Om een betere gebruikservaring op onze website te creëren.Het kan zijn dat we kijken naar de manier waarop u onze website gebruikt, zodat we onze website in de toekomst kunnen bijwerken en het voor u gemakkelijker maken om te vinden wat u nodig hebt.
  • Het kan zijn om u marketingmateriaal voor een van onze producten te laten zien, in de toekomst of op andere platforms/media. Het kan ook zijn om uit te sluiten dat u marketingmateriaal ontvangt indien u het geadverteerde product al gekocht hebt.
  • Om uw vragen te kunnen beantwoorden.
  • Om te weten te komen hoeveel dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse bezoekers we op onze website hebben.

Er zijn veel meer redenen waarom we uw gegevens verzamelen, maar in feite doen we het om ons bedrijf te verbeteren. We gebruiken de gegevens om de online-ervaring voor onze klanten en bezoekers op de website te verbeteren.

Uw Eigen Gegevens Openen, Bewerken en Verwijderen

U kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen welke gegevens wij over u bewaren. U kunt deze gegevens eventueel laten verwijderen.

We hebben alles tot in detail uitgelegd om open te zijn over de gegevens die we via onze website verzamelen en we hopen dat het u nu duidelijk is waarom, hoe en wanneer we deze gegevens gebruiken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en we zullen deze nooit delen of verkopen.